Paydos

hal-hazirda Nile qulaq asiram(soyadi uzundu :P)..6saat evvel Shahin Xelilin ”13” eserini oxudum.maraqliydi,özünün de dediyi kimi 1-2saat yazilanlarin tesirine düshdüm…sonra yene evvelki veziyyet..noolsun ki? Indi yazicini qiniyim men? Yoxsa eseri ”onsuz da kitaba pul vermemisem ki,e-kitabdan ozumusam” deye vecime almiyim? (hetta üreyime rahatliq verim)..nc nc nc..bele deyil(bu arada Nil oxudu qurtardi :D)..
He..mesele o yerdedi ki oxudugum eserden nese endirabadi 1shey gözdüyrem..nese mene möcüzeli 1shekilde tesir eliyecek ve bu menim heyatimi deyisecek: bundan sonra daha mesuliyyetli,daha diqqetli,her sheyi arasdiran,dünyaya basqa pencereden baxan,analiz qabiliyyeti inkisaf eliyen,musiqiye,resme,incesenete endirabadi deyer veren,aile-meishet söbetlerine daha ciddi yanashan,en esasi derslerine önem veren……….heeyyyy..stop!! Bele olmur..bu qeder zirt-pirti yazana qeder ele barmaqlarim agridi(ele beynim de)..
Neyse,sözümün cani..bedii kitab oxuyun,cünki her kitab 1,2saat,1,2hefte,ya da demirem ömür boyu,ama uzun müddet tesir eliye biler.(görürsüz de,1kitab oxudum bele söbetler ortaya cixdi,bu özümle elaqeli problemdi,hamida bele olmuyacaq.:P)
Oxuyun ki,mütalie eliye bilesiz,nitqiniz düzelsin..(indi de Hande ”paydos” deyir,pis demir :))

Bir şərh yazın